Selecteer een pagina
Mening op de markt

We zitten er met z’n allen middenin. Ik heb het natuurlijk over de corona crisis. Nu wil ik niets bagatelliseren – en voel ik ook mee met de pijn van zovele collega ondernemers. Toch denk ik vooruit kijkend dat er ook mooie dingen uit ontstaan. Als ik het in die context alleen bij mijn eigen business houdt zeker. Zo blijkt thuiswerken eenvoudig en goed te organiseren. Dat nog niet iedereen het volledig omarmd heeft te maken met de onbekendheid van het fenomeen. Later als alles weer genormaliseerd zullen ook deze twijfelaars zeggen wat een zegen – om zelf mijn werktijden te bepalen – lekker buiten de files om naar kantoor – en tussendoor even lekker hardlopen of alleen maar uitwaaien – zoals ik deze week al veel voorbij zag komen. Ontegenzeggelijk neemt de productiviteit toe – zo merken wij al bijna twee weken bij grote bedrijven waar wij veel mee samen werken. Maar kritisch kijkend moeten we ook constateren dat er door deze crisis nog meer beroepen versneld zullen verdwijnen. Ik maak mij zorgen om de retail – als zelfs ouderen het internet al gaan ontdekken zoals nu het geval is. Ik maak mij zorgen om accountmanagers – waarom moet je nog langs klanten/dealers als je het ook allemaal vanaf kantoor of thuis via de moderne communicatiemiddelen met elkaar kunt delen?

Tot slot van deze eerste mening op de markt lezen jullie deze mening op onze nieuwe website. We zullen u regelmatig in onze nieuwsitems op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de markt. voor het overige veranderd er bij ons niet veel. Wij blijven die betrouwbare partner – zullen altijd op zoek blijven naar interessante samenwerkingen – en stellen kwaliteit in alle opzichten altijd boven al die andere termen waar u doorgaans mee doodgegooid wordt!

Het gaat u goed!

Joost Schimmel

Nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Referenties

Manager ICT Logchies Renovatie en Onderhoud

TotaalPlaatje is voor mij het voorbeeld van een betrouwbare, praktische en klantgerichte partij. Ze begrijpen telefonie zonder blabla en communiceren dit ook begrijpelijk - zodat je de telefonie krijgt die past bij je business. Gewoonweg goed! Jan van der Kolk Manager...

Samen werken aan bereikbaarheid